Første innlegg kommer 23.mars

Av Kåre Valebrokk - 18.mar.2006 @ 17:51
Kåre Valebrokks første kommentar kommer torsdag 23. mars.

Kommentarer:
Postet av: Pedro

En hver leder er ansvarlig for det som skjer under hans styre, det samme gjelder for styre som har valgt ham. I denne saken bør alle gå inn i seg selv og revurdere sin stilling.

23.mar.2006 @ 12:34
Postet av: Marcus

Flott start på en spennende avis. Takk for innsiktsfullt innlegg. Mener også at det er sviktende grunnlag for å følge styreleder i krigen...

Lykke til alle sammen, og stå på.

23.mar.2006 @ 17:05
Postet av: Bjarne

Ja det hele er sikkert ikke lett, men problemet er jo....(for de som har litt hukommelse) at jan Reinås & co var ekstremt oppkjøpskåte, det skulle lånefinansieres ...det var tingen... Nå ser Norske Skog resultatene av de elendige strategiske vurderingene som ble gjort under Reinås & Co.....og hvem er det så som får skylden???? ja vi mennesker og spesiellt dagspressen, har en tendens til å glemme... og vi har en tendens til å glemme raskt....

23.mar.2006 @ 23:19
Postet av: Vallo

Jeg har også litt hukommelse Bjarne. Så vidt jeg husker så ble Reinås valgt til årets leder i 2000, og hadde det ikke vært fordi hans alder passerte 60 i 2004 så hadde han fortsatt vært konsernsjef i Norske Skog med gode økonomiske resultater til glede for meg og andre. Oksum ble helt enkelt for lett i rollen.
En digresjon: du blir ikke satt inn som styreleder i Norsk Hydro om man har gjort "de elendige strategiske vurderingene" du snakker om Bjarne.

24.mar.2006 @ 00:05

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/947534

Kåre Valebrokk

Kåre Valebrokk er konsernsjef i TV 2 Gruppen og sjefredaktør i TV 2. Valebrokk var sjef for Dagens Næringsliv i perioden 1985-1999, og gjorde den rosa næringslivsavisen leselig også utenfor de smalere lag av blåskjorter. Han er nyhetsmann på sin hals, og har vært journalist i blant annet Morgenbladet og VG. Mannen som også er diplomøkonom fra BI og tidligere gravemaskinselger, ble i 2003 kåret til årets toppsjef i Norge av Ukeavisen Ledelse. Valebrokk er i dag styreleder for blant annet TV 2 Interaktiv, TV 2 Invest, TV 2 Nettavisen og Kanal 24. De færreste vil beskrive Valebrokk som et Farris-drikkende dydsmønster, men det er feil at alle sitatene hans handler om at journalister bør lukte øl etter lunsj. Noen av dem handler også om biler og sigaretter: ?En bil skal være slik at du kan kjenne merket på sigarettstumpene du kjører over?.

hits